Perjuangan tetap diteruskan....

| |
Sebahagian dari para pelajar di sekolah Suhaib....
Karya kreatif Kak Jije yang diterjemahkan dalam pelbagai bentuk dimana logo "ISA" tetap menjadi tarikan utama yang menghiasi barangan tersebut.

  Hari ini terasa bahagia sekali... Apa tidaknya, modem streamyx yang amat ditunggu-tunggu selama ini...akhirnya telah berada di rumah kami. "Selagi tak pasang streamyx ni, tension saya dibuatnya" kata petugas tersebut yang tiba dirumah kami beberapa minit menjelang waktu Magrib.Alhamdulillah.....
  Saya harap, selepas ini, sebahagian aktiviti GMI yang mampu dilakukan dari rumah, akan dapat di laksanakan dengan lebih kerap lagi....InsyaAllah, tulisan panas dan pedas di Merahhitam ini akan menemui anda semua tidak lama lagi.....

  Ada dua keping gambar diatas. Iaitu gambar kawan-kawan Suhaib yang tahun ini berada di tingkatan 5. Tak payah le saya sebut nama sekolah tu...nanti tak pasal2, SB2 yang rajin singgah di blog ni, terus je datang sekolah dan ambil gambar dari pelbagai sudut dan mungkin akan buat macam2 tuduhan yang tak munasabah sepertimana yang biasa mereka lakukan pada mangsa ISA "JI" sebelum ini.Tetapi tengok gambar rasanya dah boleh agak, betapa leganya jika anak anda mampu belajar di sekolah tersebut.

  InsyaAllah saya akan cerita kisah Suhaib dan Abahnya... dalam posting akan datang.
  Gambar kedua pula mnyatakan bahawa GMI tetap terus mengorak langkah untuk menagjak rakyat Malaysia supaya sama-sama menjayakan kempen mansuhkan ISA!!!


  0 ulasan:

  [ Merah Hitam © 2009 ]
  [ Designed by وان ][ Powered by Blogger ]

  [ Top ]
  [ Home ]